Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Побой до безсъзнание": Мъж се оплака, че е пребит от шефа си на работното място

16 септември 2024, 08:56 часа • 2383 прочитания

Насилие и побой по време на работа. Мъж се оплака, че е пребит на работното си място от шефа си навръх рождения си ден, предаде Нова телевизия.

Още: Избити зъби и наранявания: Тийнейджър и майка му пребиха жестоко общински служител в София

Случаят

Случаят е от преди седмица в Банско, където Васил Гидженов работи като готвач. Мъжът твърди, че е нападнат в гръб от собственика на заведението с удари в главата и по цялото тяло. След намесата на полицията - извършителят е задържан за срок 24 часа.

„Нямам обяснение за случилото се. Човекът ме покани след края на смяната ми, защото имах рожден ден – да изпием по едно питие и да поговорим. Всичко вървеше много нормално. Но на излизане от механа „Войводите” той ме нападна в гръб. Паднах на земята и си ударих главата. След това ударите продължиха”, разказа случката потърпевшият Васил Гидженов пред Нова телевизия. 

Спасяване на живота

По думите му майката на нападателя „му спасила живота”. „Жената живее на горния етаж над механата. Тя чула виковете и се обадила на полицията. След това слезе долу и буквално го махна от мен”, обясни Гидженов.

Мъжът е категоричен, че не познава нападателя си от дълго време. „Работех там от десетина дни. Но съм чувал, че това не е първият път, в който е нападал и други хора, работили с него”, добави Гидженов. 

Гидженов си е извадил медицинско свидетелство. "Още на следващия ден отидох да си извадя свидетелство. Пораженията ми са доста. Но големият проблем в момента е гърбът ми, който продължава да ме боли", каза още той.

Още: Пребиха възрастна жена в Монтанско - нападателят се връщал няколко пъти да види дали е жива

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес