Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Издирват тежко въоръжен, бивш затворник в Хасковско

30 ноември 2021, 11:00 часа • 3895 прочитания

МВР издирва тежко въоръжен мъж от село Сърница, Хасковско. За това потвърди кметът на населеното място Кемал Кемал. За Actualno.com той разказа, че в момента всички полицаи и директори на областните полицейски управления са в селото. Издирваният мъж се казва Бесим Реджеп Салиф и е на 55 години. Късно снощи мъжът е започнал да стреля срещу съседа си с пушка, а спорът е бил за овце. Кметът на селото разказа още, че Бесим е овчар и бивш затворник, с множество криминални прояви.

Източник: МВР

От МВР - Хасково потвърдиха, че стрелецът е с криминални регистрации и в момента е в процес на издирване. По информация на полицията снощи в 18:40 ч. в село Сърница възникнала разпра между 43-годишен мъж и 55-годишен негов съсед. По-възрастният извадил незаконната си самоделна пушка, произвел изстрел и след това избягал в близката гора. Няма информация за пострадали.

Полицията призовава хората да бъдат внимателни и ако забележат издирвания, веднага да сигнализират на спешния телефон. По заповед на вътрешния министър Бойко Рашков към района пътуват главният секретар на МВР и директорът на ГДЖСОБТ. Създаден е и кризисен щаб.

Мартин Стоянов
Мартин Стоянов Отговорен редактор
Новините днес