Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Избити зъби и наранявания: Тийнейджър и майка му пребиха жестоко общински служител в София

24 юли 2024, 07:45 часа • 1861 прочитания

Общински служител е нападнат от непълнолетен младеж и майка му в столичния район "Люлин", след като се опитал да вдигне излязъл от движение автомобил, който е без технически преглед. Той е със средна телесна повреда – три избити зъба и синини.

Как се стига до боя?

"Когато опитах да вдигна автомобил, една жена, която каза, че е собственик, заплаши колегата, че ще го убие и ме напсува няколко пъти. Спряхме репатрирането и се обадихме в полицията", разказа колегата на пострадалия мъж.

ОЩЕ: Момче е обезобразено след жесток побой в София

Патрулката идва след 25 минути, но през това време сина на жената, собственик на колата. "Попита ме защо искам да вдигна колата. Обясних му, че няма технически преглед от 2019 г. и имаме заповед на кмета за вдигането. Още преди една година трябвало да се вдигне, но е скрита на друго място и сега ще трябва да я вдигнем", обясни още общиснкият служител.

Тийнейджър заявява, че колата няма как да се вдигне и започва да нанася удари по мъжа. В боя се включва и майката на младежа. "Паднах на земята, а при ставането младежът ми нанесе удар, при който ми изби зъбите", каза пострадалият.

ОЩЕ: Ученици нападнаха дядо в Морската градина във Варна

Задържани за побоя няма. 

Нападнатият общински служител е категоричен, че няма да напусне работата си.

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес