Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Борецът Кирил Терзиев е с обвинение за закана за убийство на Светлана Гущерова

06 юни 2024, 09:02 часа • 1703 прочитания
Реклама

Олимпийският медалист Кирил Терзиев е с наложена мярка за неотклонение "подписка". Той е обвинен в закана за убийство, съобщи NOVA, позовавайки се на Софийска районна прокуратура. Причината за мярката е сигналът на плеймейтката Светлана Гущерова, която обяви, че Терзиев я е проследил и я е ударил, в следствие на което е счупил зъбите ѝ. Жалбата до полицията е пусната на 3 юни.

Иззети са записи от камери за видеонаблюдение, а властите търсят свидетели на случката. Предстои изготвянето на експертизи и провеждането на разпити. Разследването по закон е два месеца, но може да бъде удължено.

Според NOVA първоначално Терзиев е бил обявен за общодържавно издирване, но на 5 юни сам се е явил в столичното 4 РПУ. Според източници на телевизията от разследването експертизата е установила, че има засягане на фасетите на Гущерова, но няма избити зъби.

Още: Цената на вечната младост: Светла Гущерова замрази лицето си (СНИМКИ)

Инцидентът

Само преди дни Гущерова разказа, че е била ударена от бившия шампион по борба и олимпийски медалист Кирил Терзиев пред очите на децата ѝ. По нейните думи той е счупил предните ѝ зъби и е откъснал част от косата ѝ през прозореца на колата. Повече за инцидента прочетете ТУК.

Още: Семейство Гущерови напуска България след заплахите към Светлана?

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес