Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Максимален реализъм и вълнуващи еърсофт приключения в Boinopole

10 септември 2024, 17:05 часа • 1217 прочитания

Еърсофтът е военносимулативна отборна игра, в която се използват реалистични реплики на бойни оръжия с пластмасови топчета срещу противниците. Ако сте любители на екшън преживяванията от този тип, Boinopole е идеалното място за вас.

Това е просторно игрище за еърсофт, което предлага възможност за 10 игрови сценария. Само на 20 минути от центъра на София ви очаква 60 декара игрова площ с множество сгради и допълнителни постройки, позволяващи едновременна игра на над 40 души. Разнообразният и балансиран терен предоставя всички видове военносимулационни ситуации – от бой на открито, до такъв в гориста местност и CQB (Сражения в затворени пространства). А подземният бункер добавя още повече вълнение и адреналин.

Специалната екипировка на Boinopole е подбрана така, че да донесе максимална доза реализъм, като същевременно с това гарантира безопасността на играчите. Всичките оръжия могат да работят в полуавтоматичен (изстрелване на едно топче при всяко натискане) или автоматичен режим (изстрелване на няколко топчета едно след друго при натиснат спусък). Допълнителната екипировка включва предпазни маска и очила, военна шапка, “бронирана жилетка” и отборна лента. За максимална сигурност по време на игра е позволена само единична стрелба, а репликите изстрелват топчетата с премерена скорост, за да свеждат усещането от попаденията по тялото от леко „тупване“ до лесно поносима болка.

Още един плюс на мястото са различните ценови пакети, спрямо желанията на посетителите. Boinopole предлага също ваучери за подарък, за да зарадвате всеки търсач на силни усещания. А освен това организира и тиймбилдинги, с които служителите да се сближат и да изживеят отборното приключение на пълни обороти. Играта сред природата ще ви зареди с енергия, а от вас се изисква само да дойдете с удобно облекло и добро настроение.

Промишлена зона Илиянци, ул. Еърсофт 1

0888 070 709

https://boinopole.bg/

 

Евелина Георгиева
Евелина Георгиева Отговорен редактор
Новините днес