Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Един каталог, безброй подаръци: Решението на Seewines за незабравими празници

18 октомври 2024, 11:11 часа • 286 прочитания

Всяка година подготовката за коледните празници протича по един и същи начин: прекарваме месеци в търсене на перфектния подарък, оставяме пазаруването за последния възможен момент, после се лутаме с часове из претъпканите магазини, а накрая купуваме поредната чаша за кафе. И сякаш никога не си взимаме поука.

Тази година обаче нещата могат да бъдат различни, a коледният каталог на Seewines в партньорство с Le Petit Quché е нашето решение. Той не само ни дава възможност да се подготвим отрано, като изненадаме близките си с елегантни подаръци, но и най-накрая да забравим за стреса от пазаруването.

Винени, шоколадови и гурме изкушения

В ексклузивния каталог ще откриете разнообразие от луксозни подаръчни кутии с продукти от най-високо качество. Богатата селекция включва винени находки от цял свят, както и превъзходни деликатеси, които да им правят компания – от шоколадови бисквити и италианско панетоне до брускети, гризини, ароматни сирена и други изискани мезета. Един от любимите ни пакети е Марсел на Comtesse du Barry, дългогодишен френски производител на деликатесния пастет фоа гра. В кутията ви очакват бяло и червено вино Domaine de Pellehaut, крекери, гризини, патешки терин със зелен пипер, рийет от патешко суперьор и разбира се, патешко фоа гра. Автентичните вкусове се преплитат в една неустоима композиция, която ще ви отведе на истинско гурме пътешествие в сърцето на романтична Франция.



Персонализирайте по ваш вкус

И макар че готовите предложения в каталога са внимателно подбрани до съвършенство, възможността за персонализиране на един подарък е винаги добре дошла. Така имате свободата да създадете кутия по ваш вкус, която най-добре отразява характера и предпочитанията на получателя. Тя е и е съобразена с индивидуалния ви бюджет – бихте могли сами да попълвате списъка с подаръците в онзи ценови обхват, който е комфортен за вас. Сред опциите са световно признати продукти като гурме лакомствата на Le Bonbon Français, изключителен асортимент подправки на Terre Exotique и разбира се, първокласни вина от емблематични изби като Mazzei, Villa Marcello, AYA Estate Vineyards, Zornitsa Family Estate и други. Всички тези етикети, че и повече, ви очакват във физическия магазин галерия Seewines, където опитните консултанти ще ви съдействат да направите най-добрия избор. Но освен, че е рай за винените ентусиасти, магазинът е и чудесно място за провеждане на събития, корпоративни партита и вълнуващи дегустации – отзивчивият екип ще ви въведе в света на виното с всички най-интригуващи подробности. А за онези, които знаят точно какво искат, каталогът предоставя и възможност за покупка на подаръчни ваучери – така можете да зарадвате любимите хора с незабравимо преживяване. И да дадете на самите тях идея за чудесен коледен подарък.

Впечатлете бизнес партньори

Освен за лични подаръци, коледният каталог на Seewines е и чудесен начин да зарадвате вашите корпоративни и бизнес клиенти - онази мрежа от партньори, с които сте работили добре през цялата година. Изтънчените и майсторски подбрани кутии са подарък, с който не само изразявате благодарност, а демонстрирате професионализъм и безупречен вкус. Отлежалото вино, ароматните мезета и луксозните комплекти ще оставят у вашите клиенти усещане за класа и специално отношение. Затова ви съветваме: не оставяйте отново пазаруването за последния момент, ами разгледайте ексклузивния каталог. Гарантираме ви, че ще откриете находки, с които да впечатлите както близките си, така и всички приятели в бизнеса.

 

 

Лидия Найденова
Лидия Найденова Отговорен редактор
Новините днес