Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

За нас задният вход е изход (ВИДЕО)

09 август 2024, 09:47 часа • 2339 прочитания

За нас задният вход е изход. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред медиите в парламента в контекста на протестите сру приетия закон срещу джендър пропагандата в училище и в отговор на въпрос дали този законопроект се връзва със заявката на партията му за евроатлантизъм. 

"Вчера всички закони, свързани с евроатлантизма, бяха подкрепени - за "Страйкъри", за Air Policing, за споразумението с Румъния, за ракетно-зенитните комплекси. Ако евроатлантизмът е да ме направи жена - тогава не съм евроатлантик. Ако това е определението, може спокойно да пишете "Борисов не е евроатлантик" и няма да бъде", каза лидерът на ГЕРБ и се прекръсти. 

Той каза, че депутатите на ГЕРБ са гласували по съвест по този законопроект. "Ние сме православни християни, аз съм вярващ християнин, вярвам на патриарха, на БПЦ, тя вчера се произнесе в защита на това, което в парламента се гласува", каза Борисов. ОЩЕ: Кметът на Симитли: Не съм спал с Бойко Борисов, не ме занимавайте

Стана ясно, че лидерът на ГЕРБ ще има среща с боксьорката Светлана Каменова. "Сега в 10.30 имам среща с нашата боксьорка. Дистриминация е да не й дадат да подаде контестация за битки с мъже. Аз вярвам на очите си. Видях това момиче, което се биеше като момче", добави той. 

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес