Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Да ни сравнявате с такъв тип недоразумения не е на дневен ред

21 октомври 2024, 07:57 часа • 472 прочитания

Това заяви кандидатът за депутат от "Има такъв народ" Станислав Балабанов пред bTV. С думите си той визира партиите "Величие" и МЕЧ.

Балабанов каза по адрес и на лидера на "Величие" Ивелин Михайлов, че ако в България имало работещи институции (специално посочи прокуратурата), то той трябвало да е в затвора. В доклада на ДАНС за "Исторически парк" има "смразяващи неща", каза още Балабанов: Икономическа полиция за хора, искащи да гледат филм за "Исторически парк": Ивелин Михайлов коментира (ВИДЕО)

Същевременно Михайлов опита да обърне разговора и на тема купуване на гласове. "Сега ще идем да хвърлим един коктейл "Молотов" в офиса на ГЕРБ и ще видите какво ще стане с цялата страна", каза той и добави, че "ще направя 5 записа" как се купуват гласове. Михайлов говори в контекста на подпаления офис на "Величие" в началото на последните почивни дни: Изгоря офис на партия "Величие"

Между водещата на сутрешния блок на bTV Мария Цънцарова и Станислав Балабанов прехвърчаха реплики - Балабанов заяви, че Цънцарова му приличала на Кирил Петков, а тя отговори, че той ѝ приличал на Делян Пеевски. "Операция "Чисти ръце" ще правите ли с "Величие", попита Цънцарова Балабанов, а той отговори, че ще правят нов медиен закон, за да се изчисти собствеността на медиите. После наред са учителите, така ли, попита Цънцарова предвид т.нар. антиджендър текстове в образователния ни закон.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес