Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Огромен интерес към ексклузивната гала премиера на "Гунди – Легенда за любовта" в София

07 юни 2024, 11:55 часа

Вчера точно в 10:30 часа сутринта бяха пуснати в продажба билети за първата публична прожекция на филма "Гунди – Легенда за любовта". За минути бяха разпродадени стотици билети, а до края на деня останалият свободен капацитет, по данни на Ивентим, е бил едва 30%. Въпреки че прожекцията е чак на 9 октомври, феновете на филма нямат търпение да се сдобият с билет за историческата премиера. Към момента капацитетът на залата е запълнен на 75%, а ограничено количество места в различни категории са все още налични в мрежата на Eventim.bg.

Реклама

Още: Вижте официалния трейлър на филма "Гунди - Легенда за любовта" (ВИДЕО)

Снимка: "Междинна станция"

Повече за гала премиерата

Наред с актьорите в главните роли Павел Иванов и Александра Свиленова, по синия килим на гала премиерата ще минат Димитър Маринов (Аспарух, бащата на Гунди), Параскева Джукелова (Мария, майката на Гунди), Пенко Господинов (агент на Държавна сигурност), Владимир Люцканов (Генерала), Александра Костова (Лидка, сестрата на Гунди), Емил Марков (арх. Марков, бащата на Лита), Биляна Петринска (Марена, майката на Лита), Николай Урумов (Коце Георгиев, треньор на „Левски“), Владислав Карамфилов – Въргала (Георги Генов, треньор на „Ботев – Пловдив“), както и Стоян Радев (Зоро), който ще подкрепя неотлъчно Гунди както в професионалния, така и в личния му път.

Още: Онлайн платформа поставя България на видно място сред световните филмови продукции

На специалното събитие ще присъства и целият снимачен екип, начело със сценариста на филма Емил Бонев, режисьора Димитър Димитров, оператора Борис Славков, както и продуцентите на филма Иван Христов и Андрей Арнаудов от "Междинна станция".

Още: Явор Гърдев ще снима филм по "Ян Бибиян" на Елин Пелин

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес