Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Филмът "Дяволът носи Прада" ще има продължение

09 юли 2024, 12:18 часа • 2609 прочитания

Филмът "Дяволът носи Прада" ще има продължение. Това твърди "Variety", като добавя, че актрисите Мерил Стрийп и Емили Блънт най-вероятно отново ще изпълнят ролите си от първата част.

Подробности за втория филм

"Puck News" от своя страна също съобщава, че с голяма вероятност великата Стрийп отново ще влезе в образа на властната Миранда Прийстли, с която се срещнахме в първия филм от 2006 г. В началото на 2024 г. Мерил Стрийп призна, че именно тази своя роля мрази от цялото си сърце, така че ще е интересно да видим дали все пак ще влезе в образа отново.

Все още не е ясно дали и Ан Хатауей също ще се заърне в "Дяволът носи Прада 2". Нейната колежка Емили Блънт обаче почти сигурно отново ще изиграе героинята си Емили Чарлтън.

Според "Variety" сценаристът на оригиналния филм - Алин Брош МакКена, в момента води преговори за написването на новия сценарий. Според непотвърдена информация сюжетът във втория филм ще се развива около сблъсък между Миранда Пристили и Емили Чарлтън, която е на друга - по-висока длъжност, пише ContactMusic.

Още: Моника Белучи получи отличие за цялостни постижения (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес