Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Този Rolls-Royce Wraith е мечтата на всеки рапър (видео)

05 май 2016, 10:07 часа • 5198 прочитания

Тунинг на Rolls-Royce? Кой би осквернил тази икона? В случая са пичовете от Novitec Group, чиято работа се съсредоточава почти изцяло върху Ferrari. Наскоро обаче те основават нова компания, наречена Spofec, която специализира единствено върху префасониране на Roll-Royce в gangstа возила. Вероятно японската Yakuza ще ги харесат, както и всичко от ранга на Snoop Dog & Co.

 

Това, което виждате, е третото творение на Spofec, базирано на Wraith, автомобилът, който всеки рапър в Холивуд иска. Причината е уникалната 2-врата конфигурация, предългият капак на двигателя и елегантната линия на покрива. Интересното в случая е, че тунинг майсторите са се справили блестящо и този RR изглежда брутално добре.

 

Тунерите са префасонирали изцяло външния вид на модела, като черните джанти контрастират чудесно със сивата боя, която доста прилича на Nardo Gray на Audi. Стъклата са затъмнени, а всички брони, въздухоотвори, престилки, прагове и т.н., са раздути.

Под предния капак също е пипано. Двигателят V12 е напомпан с допълнителни 85 к.с. и 180 Нм, като сега общите цифри достигат 716 к.с. и 980 Нм. Да има. До 100 км/ч Spofec Wraith се ускорява за 4,2 сек, което е наравно с A45 AMG, автомобил, който е 2 пъти по-лек и 2 пъти по-компактен от този звяр.

Пламен Георгиев
Пламен Георгиев Отговорен редактор
Новините днес