Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лазерна епилация в G Point: Най-добрите европейски апарати и 30 000 доволни клиенти

23 октомври 2024, 13:30 часа • 346 прочитания

За какво мечтае всяка дама? Гладка кожа без болка разбира се! През последните години лазерната епилация не просто набира изключителна популярност, а се превръща в неотменна грижа. Процедурата спестява дългите часове бръснене, неприятните кожни проблеми и притеснения. С напредъка на технологиите все повече жени избират този метод за трайно премахване на нежеланото окосмяване. Основното предимство на лазерната епилация пред традиционните методи е дълготрайният ефект и липсата на нужда от редовно поддържане. Без болка, без усилие и без дълги периоди на възстановяване. За да е ефективна, процедурата трябва да бъде изпълнена от професионалисти. А такива със сигурност са G Point, които са лидери в бранша. Ето защо:

Удобни локации близо до всеки

G Point е един от водещите брандове за лазерна епилация в България, както и най-голямата верига на Балканите. С над 80 студиа в страната, от които над 30 в София, те предоставят удобни локации на клиентите си, независимо от тяхното местоположение. През последната година са открити цели 40 нови студиа - поредното доказателство за стремежа на веригата да бъде максимално достъпна. G Point е наясно с натоварения ни график и затова ни съдейства в грижите за себе си. Без значение в кой район се намираме, вероятно има студио на G Point близо до нас - може да проверите мрежата им тук.

Доверието е движеща сила за веригата. Доволните клиенти са причината тя да продължава да расте и да се развива с бързи темпове. След извършените процедури G Point внимателно събира необходимата обратна връзка, за да подобри услугите си. А резултатът е поразителен - повече от 30 000 клиенти са попълнили анкетите, като 99% от тях категорично заявяват, че биха препоръчали мястото на приятели и познати. Но дори при висока успеваемост от веригата вземат под внимание и всеки негативен отговор. Той бива обсъждан индивидуално с клиента, след което се търси решение на възникналите въпроси или проблеми.

Безопасността на първо място

В G Point сигурността е приоритет. Терапевтите (над 150) са стриктно обучени да спазват специален протокол на работа, гарантиращ безопасността и ефективността на процедурите. Основното правило на лазерната епилация е, че тя трябва да се извършва внимателно, за да не се допускат рискове като изгаряния и странични ефекти. Професионалистите от G Point използват специфични настройки на лазера, предназначени за различните типове кожа, броя на посещенията и състоянието на космите. А честите обучения и постоянен мониторинг поддържат високото ниво на експертност. Друг ключов аспект на безопасността е маркирането на бенки с бял молив и облепването на татуировки, за да се избегнат нежелани реакции.

Една не толкова известна истина е, че лазерната епилация е ефикасна само когато космите са в анагенна фаза – фазата на растеж. Едва 10-15% от космите са в тази фаза по едно и също време. Затова се изискват между 10 и 12 посещения, след което се прави поддържаща процедура веднъж или два пъти годишно. В G Point този процес се следи внимателно, като се насрочват посещения през строго определени интервали за оптимална ефективност. Важно е да се отбележи също, че веригата не предлага пакети за цяло тяло, тъй като космите на различните зони не растат с еднаква скорост.

Висококачествени процедури на достъпни цени

G Point работи само с най-добрите апарати за лазерна епилация в Европа. А най-важният компонент, лазерните матрици, са произведени в Германия. Модерното оборудване несъмнено обещава ефективни, безболезнени и най-вече качествени процедури. Много студиа използват апарати с китайски компоненти, които не са достатъчно мощни и могат да доведат до незадоволителни резултати. G Point обаче непрекъснато се усъвършенства в името на сигурността и удовлетворението на клиентите.

Представата, че подобни процедури са излишно скъпи специално тук не е оправдана. G Point предлага най-достъпните цени за лазерна епилация, които изчислени дългосрочно, са конкуренти на кола маската. А както вече споменахме, инвестицията в лазерна епилация спестява ценно време и средства. Освен това, записването на час никога не е било по-бързо и лесно. Можете да го направите онлайн от сайта. По всяко време и на навсякъде.

Веригата предлага и специални оферти за нови клиенти. Регистрацията в G Point Club носи подарък – епилация мишници или интим.

Списък с адреси

https://gpoint.bg/

Евелина Георгиева
Евелина Георгиева Отговорен редактор
Новините днес