Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Звезда на Левски писа 8 от 10 на сезона на "сините" до момента

19 октомври 2023, 11:20 часа
Реклама

Нападателят на Левски Рикардиньо писа 8 по десетобалната система на сезона на „сините“ до момента. Бразилският футболист говори пред колегите от „Диема“ и сподели, че ще пише 10, ако отборът изпълни голямата си цел – спечелването на шампионската титла в България.

Рикардиньо сподели, че знае, че може да бъде още по-полезен на своя отбор и поради тази причина не спира да тренира много усилено. Офанзивният футболист допълни, че очаква труден мач срещу Черно море през уикенда. Според него обаче Левски ще излезе краен победител в срещата.

„Нашата цел и мечта е шампионската титла“

Рикардиньо Уелтън Асими Фадига Асен Митков Асен Чандъров

„Ще продължа да радвам феновете на терена. Разбирам къде съм попаднал и в какъв клуб съм. Атмосферата от феновете е невероятна. Аз съм бразилец, винаги сме щастливи и радостни – радваме се на живота. Казват, че имам хубава усмивка и искам да я покажа на целия свят. Засега съм щастлив от постигнатото. Знам, че мога да бележа повече и да помагам на отбора“.

„Очаквам много труден мач с Черно море, защото вървят много добре в първенството. Ще спечелим с помощта на публиката на нашия стадион. В последния мач ги победихме, вкарах и два гола, защо и да не се повтори резултатът. Трябва да се раздаваш и да тренираш по най-добрия начин, като ще се получат нещата по-лесно“.

„Бих писал 8 по десетобалната система за сезона на Левски дотук. Липсват ни понякога резултати. Ще пиша 10, ако изпълним нашата цел и мечта – да станем шампиони. Във всеки мач излизаме с тази идея. Така приляга на клуб като Левски. Ще вкарам 20 гола в първенството този сезон“, каза нападателят.

Днес пък лидерът на Черно море Даниел Димов заяви, че се надява в мача срещу Левски да не се намеси "трета страна".

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес