Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Защо Левски да не изпревари ЦСКА и да се намеси в битката за титлата?"

08 март 2024, 13:14 часа • 7836 прочитания

Бившият футболист на Левски Емил Ангелов изрази мнение, че "сините" имат шансове да изпреварят ЦСКА и дори да се намесят в битката за титлата в Първа лига. Левски се намира на четвърто място с 44 точки, като е на четири пункта от "червените" и на седем точки от лидера Лудогорец, който е с мач по-малко.

Левски настига лидерите в Първа лига

"Настигаме тези пред нас и вече сме на четири точки от ЦСКА. Трябва да играят мач за мач и това е най-разумното. Всяка победа е важна и мисля, че ако всичко върви по нормален начин, може да изпреварим „червените“, а защо не и да се намесим в битката за титлата", заяви Ангелов пред "Мач Телеграф".

Фабио Лима

Фабио Лима по-добър от Уелтън?

Ангелов смята, че Фабио Лима може да се окаже по-добър играч и от Уелтън. "Фабио Лима ще се превърне в един от факторите. Той ми харесва и притежава добра техника. Дори може да е една идея по-добър от Уелтън. Но те са различни футболисти. Интересни качества притежава", коментира бившият национал на България.

Междувременно стана ясно и каква сума са предложили от Левски за Алекс Колев - оферта, която бе отхвърлена от Крумовград.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес