Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Защитник на ЦСКА: Вече броя дните до дербито с Левски

03 октомври 2024, 10:13 часа • 447 прочитания

Един от новите футболисти в ЦСКА няма търпение да се изправи срещу Левски във Вечното дерби. Става въпрос за косовския централен защитник на „армейците“ Лумбард Делова. 25-годишният играч говори пред колегите от „Тема спорт“ като заяви, че вече брои дните до двубоя със „сините“.

Делова допълни, че промяната в ЦСКА вече се усеща след идването на новите футболисти, както и треньора Александър Томаш. Националът на Косово не категоричен, че „червените“ се нуждаят от още няколко победи да вдигнат допълнително самочувствието си и да върнат тима там, където му е мястото – на върха.

„Промяната започна да се усеща“

Лумбард Делова

„Съотборниците ми разказаха много за дербито с Левски. Надявам се да играя в него и вече броя дните до дербито. Големите мачове са за това - да се печелят. Играхме лошо в някои срещи в началото, но под ръководството на новия треньор се справяме добре. Надявам се да продължаваме в същия дух. В отбора дойдоха много нови играчи и промяната започна да се усеща“.

„Трябват ни още няколко победи, за да вдигнем още повече самочувствието си, но треньорите вършат отлично своята работа на заниманията, които провеждаме. Личи си, че Томаш е добър специалист, а от нас се изисква единствено да подобряваме формата си. Работим усилено, за да можем да печелим всеки един мач и клубът да се завърне там, където му е мястото“, каза Делова.

Вчера пък стана ясно, че ненужен в ЦСКА е подновил тренировки с тима, но ръководството се чуди какво да го прави.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес