Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Заподозряха ново знаково име, готвено за наследник на Боби Михайлов в БФС

08 февруари 2024, 19:21 часа • 7754 прочитания

Петър Величков, който е част от екипа на кандидат-президента за БФС Димитър Бербатов, заподозря ново знаково име, готвено за наследник на Борислав Михайлов. Величков разкри, че в сряда в Бояна е бил бившият ректор на Националната спортна академия - проф. Николай Изов.

Бивш ректор на НСА се кандидатира за президент на БФС?

В последните седмици се спекулираше с името на Красен Кралев като "аватар" на Борислав Михайлов за президентския пост в БФС. Последните информации обаче сочат, че Кралев по-скоро няма да се кандидатира за президент. Величков допуска, че проф. Изов може да бъде новият кандидат на Михайлов за негов наследник.

Проф. Николай Изов

Проф. Николай Изов бил забелязан в централата на БФС

"Всички ги чуваме тези неща за Красен Кралев, завъртат се и други имена, няма да издам някаква тайна, но вчера в БФС е бил професор Изов. Виждате какви хора те търсят, които Михайлов ще иска да употреби да застанат срещу Бербатов и другите кандидати. Сами разбирате, бившият ректор на НСА е видян в Бояна следобяд, а президентът на БФС е на Конгрес на УЕФА. Явно търсят контакт с такива хора", каза Величков пред "Дарик радио".

"Ако такива хора, някой от тях се върже на акъла на Михайлов, ще бъде жалко, да не кажа направо срамно. Самият факт, че се случват тези подмолни срещи само месец преди конгреса, значи нещо. Не знам на такъв човек как няма да му е неудобно. Ако такъв човек застане да бъде употребен, какво ще означава, това пробужда веднага съмнения дали не е попаднал по политическа линия. Такива хора правят срещу с Михайлов, за какво говорят, те си знаят, нека излязат да го опровергаят, защото вчера е бил там", каза още Величков.

ОЩЕ: Георги Градев: Красен Кралев да обясни защо е дал 27 милиона лева на кухи фирми

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес