Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Загорчич: Не знам дали имаше дузпа

01 март 2014, 16:40 часа • 9960 прочитания

Треньорът на Литекс Златомир Загорчич призна, че не знае дали има дузпа в полза на неговия отбор на мача с Черно море. Наказателният удар, който реферът Димитър Андреев отсъди донесе победата на "оранжевите" с 2:1 при гостуването на "Тича" във Варна за двубоя от 25-и кръг.

"Много трудна победа за Литекс. Дойдохме тук да воюваме, успяхме и продължаваме нататък, коментира Загорчич. - Не мога да кажа дали има дузпа, от моята позиция не се виждаше нищо. Видях само как наш играч пада на тревата и съдията дава дузпа. Имаше напрежение при нас и тежкият терен ни затрудни, а домакините изиграха много силно и агресивно мача. Това ни попречи да покажем нашата игра. Не ми се струва, че съдията е повлиял върху резултата. Ако се изгледа записа от мача, ще се види, че повечето спорни ситуации отидоха в полза на Черно море.

Загорчич призна, че не се надява Станислав Манолев да остане в Литекс и да помогне на отбора до края на шампионата. "Сега не мислим изобщо за Станислав Манолев. Той тренира с нас, но трудно ще се получи така, че да остане, заяви треньорът на Литекс. - Има оферта от чужбина и днес разбрах, че ще заминава. Доколкото знам, ще продължи да играе извън България. Не знаем от къде идва офертата, абсолютно нищо не знам по този въпрос".

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес