Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вълна от спекулации около ЦСКА: Вече е ясен новият треньор на "червените"?

25 август 2024, 16:15 часа • 10410 прочитания

Вълна от спекулации заля столичният гранд ЦСКА след четвъртата загуба на отбора в пет мача от старта на новия сезон. "Червените" почти със сигурност ще се разделят със старши треньора Томислав Стипич, а в медийното пространство вече се спряга усилено едно име за негов наследник.

Александър Томаш поема ЦСКА?

В събота вечер ЦСКА падна от Арда в Кърджали, а ръководството на клуба бе категорично, че ще има сериозни промени, като намекна за уволнение на Стипич. Според различни медийни публикации новият треньор на ЦСКА ще бъде Александър Томаш, който обаче понастоящем води новака в елита Спартак Варна.

Александър Томаш

Томаш бе спряган за поста в ЦСКА още през миналия сезон. В крайна сметка той започна работа в Спартак от старта на новата кампания и се представя страхотно начело на "соколите". Един от директорите в ЦСКА Стоян Орманджиев бе попитан в събота вечер за Томаш, но заобиколи въпроса, като каза, че не иска да коментира треньори на други отбори.

В Спартак не смятат да се разделят с Томаш

В медийното пространство се появи и изказване на президента на Спартак Павлин Николов, за което не става ясно кога и къде е направено. "Спекулация е всичко това за Томаш, който току-що започна проекта „Спартак“. Той е точен и порядъчен човек и за мен е вън от съмнение, че ще продължи в нашия клуб", гласи част от изказването на Николов.

Самият Томислав Стипич призна, че не знае дали остава в ЦСКА, но изрази надежда, че ще получи възможност да се поправи. Ръководството на "червените" обаче не остави такива впечатления в позициите си след края на мача с Арда. Очаква се ЦСКА да обяви промените в клуба най-късно в понеделник - 26 август.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес