Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вили Вуцов осъди шуробаджанащината при съдия, "оцапал доста мачове" (ВИДЕО)

04 ноември 2023, 23:32 часа
Реклама

Култовият старши треньор на Янтра Габрово Велислав Вуцов критикува главния съдия на мача на "зелените" срещу Марек, завършил наравно 1:1 в Дупница - Денислав Сталев. Реферът е син на бившия председател на Съдийската комисия Йордан Сталев. Някогашният наставник на Левски и Славия смята, че Денислав Сталев е "оцапал доста мачове и във „В“ Група".

"Аман от синове, внуци, баби, дядовци": На Вуцов му омръзна

"Идва някакъв съдия, той се подиграва с футбола. Аман от синове, внуци, баби, дядовци. Нека да дойде да ме убеди някой, че не е грешка в наш ущърб. Нямаме претенции към първата дузпа, ама втората – срамотия. В 90-ата минута и то при готов мач", започна своята тирада Вуцов.

ПРИОПОМНЕТЕ СИ: "Заклевам се в трите си деца": Вили Вуцов със скандални разкрития за съдията (ВИДЕО)

Борислав Михайлов Борбалан

Шефът на съдиите гледа двубоя Марек-Янтра

"Да ги гледа (б.р. – шефът на съдиите Давид Борбалан, който присъства на срещата). Аз чух, че го гледа за „А“ Група, знам, че той е оцапал доста мачове и във „В“ Група, видяхме го. Фал за между жълт и червен картон той не даде фал. Нашите картони са несъществуващи. Неможач. Сигурно пак ще ме накажат, ще кажат: „Ти пак ги коментираш, ще ни го връщат“, на черното не мога да кажа бяло“, изказа се остро наставникът на Янтра по адрес на Денислав Сталев.

"Имаше време да изпие едно кафе, да звънне два телефона и да вкара гол"

В началото на своето интервю за сайта на клуба Вуцов сподели: "Ние трябва много да съжаляваме за пропуснати две точки, изключително готов, спечелен мач. Две ситуации в края, които ни лишиха от абсолютно заслужени три точки. Първо, изключително измислена дузпа, която доведе до израняването, и Тони Иванов сам срещу вратаря е абсолютно длъжен по друг начин да отиграе, имаше време да изпие едно кафе, да звънне два телефона и да вкара гол. Като изпуснеш такъв гол и се свири такава дузпа, при която пак има наша грешка преди това, не може да не си изключително нервиран".

ОЩЕ: 225 дни до ЕВРО 2024: По-зле от България – проклятието, което дебне над Норвегия 23 години

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес