Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Входящ трансфер в Разград: Лудогорец привлече национал на България

14 август 2024, 23:11 часа • 1457 прочитания

13-кратният шампион на България Лудогорец официално обяви трансфера на Георги Русев. "Орлите" привлякоха крилото от швейцарския Сион, където той изигра 16 мача през пролетта, стигайки до промоция до местното елитно първенство.

Лудогорец привлече Георги Русев

В България Георги Русев игра за отборите на Септември и ЦСК 1948. Сега той облече екипа и на Лудогорец, след като премина успешно медицински изследвания и фитнес тестове в сряда. Родният национал вече проведе и първа тренировкия с новия си отбор в Разград.

Георги Русев

Русев с първи думи след трансфера в Разград

"Изключително съм радостен, че имам възможността да играя в най-успешния клуб в България през последните години. Надявам се по възможно най-бързия начин да успея да се адаптирам в Лудогорец и да помогна на отбора за постигане на целите до края на сезона", каза Русев.

Трансферът на Георги Русев се наложи, след като един от основните футболисти на Лудогорец - Бърнард Текпетей, счупи крака си и ще бъде аут от терените за дълго. Сделката бе обявена и часове след историческия погром на Лудогорец, с който отпадна от Шампионска лига.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес