Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Васил Божков: Може би да взема пак Левски

30 май 2024, 09:49 часа • 6767 прочитания

Бившият собственик на Левски Васил Божков направи интересно изказване като заяви, че може отново да вземе мажоритарния пакет акции на клуба. Бизнесменът, който излиза на свобода срещу 130 хиляди лева говори в подкаста на Миролюба Бенатова и Генка Шикерова. Той също така за пореден път обяви, че няма да си иска парите, които „сините“ му дължат.

Левски дължи около 17 млн. лева на Божков

Както е известно, Левски дължи на Божков близо 17 милиона лева. Той обаче е категоричен, че няма да си ги иска, тъй като, ако го направи клубът ще фалира. Васил Божков също така сподели, че футболът е затворена страница за него, но ако вземе пак Левски - ще започне отново да се интересува.

Левски

ОЩЕ: Наско Сираков се превръща в Боби Михайлов: Никой не го иска и никой не знае къде е (ВИДЕО)

„Защо да желая Левски да фалира?”

„Не си искам парите, понеже им обещах, че няма да си ги искам. Ако го направя, клубът отива, както ЦСКА навремето – във „В“ група. Защо да желая Левски да фалира? Обещах и няма да си ги искам. Футболът е затворена страница за мен. Може би да взема пак Левски. Да си помисля, не знам. Тогава пак ще започна да се интересувам. Все пак този клуб заслужава да се оправи“, заяви Божков.

Вчера пък бивш директор на Левски нападна сегашното ръководство и генералния спонсор.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес