Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вальо Илиев след хикса със Септември: Не искам да виждам такова лице

25 септември 2024, 20:18 часа • 418 прочитания

Треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев не бе никак доволен от равенството на неговия тим със Септември София в отложен мач от третия кръг на Първа лига. Бившият защитник разкритикува футболистите си и заяви, че не иска да вижда такова лице от тях.

Илиев допълни, че няма представа защо агресията и желанието за победа на неговия тим са „угаснали“ срещу Септември. Той бе категоричен, че именно това е повлияло на крайния изход на срещата и е лишило тима от Бистрица от трите точки.

Какво каза Валентин Илиев

ЦСКА 1948

„Поне аз не искам да виждам такова лице, най-вече от гледна точка на концентрация, агресия и движение по терена. Започнахме много добре мача със Септември. След това в много от ситуациите подценяваме ситуацията, липсва необходимата агресивност. Видяхме срещу нас един противник, който беше мотивиран, агресивен“.

„Доста от единоборствата Септември успя да ги спечели в средата на терена. Това до голяма степен повлия на това да не вземем трите точки. Създадохме ситуации, не успяхме да ги отбележим. Имаше и ситуации срещу нас. С това поведение няма как да продължаваме по този начин“.

„Ние не сме отбор, който е в позицията да подценява който и да било отбор от Първа лига. Тренираха добре цяла седмица момчетата. За съжаление, като изключа началните минути, след това тази агресия изведнъж угасна и лично за мен незнайно защо“, каза Валентин Илиев.

Вчера пък стана ясно, че изпълнителният директор на ЦСКА 1948 напуска поста си след 8 години вярна служба.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес