Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Валентин Илиев заговори за психологически проблем в ЦСКА 1948 (ВИДЕО)

18 август 2024, 21:28 часа • 1606 прочитания

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев даде своето мнение след равенство на "червените" с Локомотив София в двубой от петия кръг на Първа лига. Специалистът заговори за психологически проблем сред своите възпитаници, който трябва да бъде разрешен.

Вальо Илиев не е доволен от хикса между Локо София и ЦСКА 1948

„Емоциите се отразиха психологически и физически. Няма как да съм доволен от точката. Дори с просто око се виждаше, че нищо не се получава, но и бяха на ръба на силите си. Със сигурност умората има влияние и то немалко. Владеем топката, но трябва да сме една идея по-спокойни, в последните метри трябва да включим на друга скорост, но не се получи, за мен е разбираемо това“, заяви Илиев.

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: Въпреки шумната "синя" агитка: Лудогорец излъга Левски с рикошет в края (ВИДЕО)

ВАР-ът на Actualno

ЦСКА 1948 няма право да се вайка

„Ако продължаваме да се вайкаме, че сме отпаднали в последната секунда... Нямаме право да акцентираме само върху това, а да не оценяваме как сме стигнали до този момент. Случи се, но не можем да изпадаме в крайности и това да ни се отразява по такъв начин. Преди това направихме хубави мачове със същите футболисти“, добави специалистът.

Психологическият проблем

„Няма да работим по различен начин. Имаме план и го следваме от месеци. Мисля, че по-скоро проблемът е чисто психологически“, завърши Илиев след хикса между Локо София и ЦСКА 1948 (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес