Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Валентин Илиев иска само едно ЦСКА, но не вижда как ще стане

12 септември 2024, 10:15 часа • 572 прочитания

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев даде обширно интервю, в което го попитаха за сагата с двата клуба, съдържащи "ЦСКА" в своето име. Бившият бранител на "армейците" заяви, че иска да има само един отбор с тази абревиатура, но засега не вижда как ще стане.

Вальо Илиев иска само едно ЦСКА

"Преди няколко години ЦСКА имаше финансови проблеми и оттам тръгна. Какво стана, как стана, не знам. Надявам се в Румъния, но и в България да дойде ден, когато ще има само един отбор ЦСКА и един Стяуа", заяви Илиев пред GOLAZO.ro, цитиран от "Тема Спорт"

ОЩЕ: Разкриха какъв е срокът на договора на Томаш с ЦСКА

ВАР-ът на Actualno

Илиев не каза в кое ЦСКА е играл

"Засега не го виждам как ще стане, но така бих искал. Дали ще се случи или не, само Бог знае", допълни той, а на въпрос в кое ЦСКА е играл отговори: "Зависи. Един казва, че е, друг казва, че не е. Това е нещо, за което можем да говорим три дни и всеки да има различно мнение", отбеляза треньорът на ЦСКА 1948.

ЦСКА 1948 бил създаден от фенове

"Привържениците не са много доволни и затова се надявам да дойде ден, в който ЦСКА да има само един отбор и всички да са доволни. Отборът ЦСКА 1948 е създаден от привърженици и има много спонсори", завърши Валентин Илиев.

ОЩЕ: Легенда на Левски ще стиска палци за ЦСКА 1948 в двубоя между двата тима

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес