Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В Кипър обявиха бъдещ трансфер на ЦСКА

19 юни 2024, 10:05 часа
Реклама

Кипърските медии обявиха бъдещ трансфер на ЦСКА. На Острова на Афродита съобщиха, че „червените“ съвсем скоро ще привлекат нападателя на местния АЕЛ ЛимасолГеорги Минчев. Както е известно, „армейците“ отдавна следят 29-годишния футболист и искат да го вземат в редиците си.

АЕЛ Лимасол няма да задържи Минчев

Георги Минчев напусна Локомотив Пловдив през зимата и премина в тима на АЕЛ като свободен агент. Нападателят изигра общо 20 мача за кипърския тим, в които реализира 12 попадения. Минчев има договор с отбора от Лимасол до лятото на 2025 като е оценен на 450 хиляди евро.

Георги Минчев

„Въпрос на време“

Кипърското издание „Shoot and Goal“ обаче съобщи, че ръководството на АЕЛ няма намерение да задържи Минчев и му е дало разрешение да си търси нов отбор. Медията допълва, че обявяването на трансфера на нападателя в ЦСКА е „само въпрос на време“.

Минчев има един мач за ЦСКА

Георги Минчев вече веднъж носи екипа на „червените“ между 2016-та и 2019-та. Тогава обаче той два пъти бе отдаван под наем на Царско село и записа само един мач за първия отбор на ЦСКА – срещу Нефтохимик през август 2016 година.

До момента от ЦСКА обявиха един нов футболист, а други четирима се завърнаха.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес