Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Уелтън: Никога няма да е лесно, но ще работим, за да станем шампиони (ВИДЕО)

14 септември 2023, 23:02 часа • 1176 прочитания

Една от звездите на Левски Уелтън даде своето мнение след победата на "сините" над Пирин Благоевград в отложен двубой от шестия кръг на efbet лига. Бразилецът, който отбеляза първото попадение, се закани, че той и съотборниците му ще работят усилено, за да станат шампиони.

Уелтън с голямо обещание

"Както винаги - първо да благодаря на Господ, а след това да дам заслуженото и на съотборниците си. От съблекалнята знаехме, че няма да е лесно. Като гледаме как всички излизат срещу нас - никога няма да е лесно. Всеки мач ще излизаме за победа и ще я постигаме - ще работим за това", обеща Уелтън, който получи награда за "Играч на мача" при победата на столичани над "орлетата".

Уелтън Цунами Левски

Вратарят на Пирин имаше късмет според бразилеца

"Знаехме, че топката трудно ще влезе във вратата. Това е щастлив ден за вратаря на противника, който извади всичко, каквото е възможно. Опитахме по-често да затваряме пространства. Благодарение на съотборниците ми и Бог - успях да вкарам", допълни крилото на Левски.

"Ще работим, за да станем шампиони"

"След подобни почивки понякога става по-трудно. Сега ще израстваме и ще става по-добре. Всеки ден ще работим усилено за да излизаме с победа от всеки мач и да станем шампиони", категорично завърши Уелтън.

ГАЛЕРИЯ: Левски изтърва куп положения, но победи Пирин

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес