Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Тук започнах, тук искам да завърша": Първи думи на Алекс Колев с екипа на Левски (ВИДЕО)

19 юни 2024, 18:23 часа

Дългоочакваното ново попълнение на Левски Алекс Колев даде първото си интервю като футболист на "сините". Централният нападател призна, че е изпълнил детската си мечта да заиграе за мъжкия тим на столичния гранд. Таранът не скри намеренията си да завърши кариерата си там, където е започнал - на "Герена".

Реклама

Щастлив, горд и носталгичен: Говори Алекс Колев

"Щастлив съм и се гордея, че съм в най-великия отбор в България. Чувството е неописуемо, надявам се на много успехи. Изпитвам носталгия, преминавайки през изкуствения терен на "Герена". Всичко започна тук и се надявам тук да завърши", заяви Колев в интервю за Левски ТВ.

ОЩЕ: Левски прибира близо половин милион за ненужен играч

ВАР-ът на Actualno

Изпълнената детска мечта на Алекс Колев

"През годините съм присъствал на доста мачове на Левски, дори съм се прибирал за двубои, когато съм бил в чужбина. Бях и на финала за Купата на България срещу ЦСКА. Щастлив съм, че изпълних детската ми мечта", призна таранът.

Суперлативи за Генчев и обещание за работа

"Въобще не мислих над предложението на Левски, просто приех. Станислав Генчев е млад специалист, който показа добри резултати във всичките си отбори. Добре запознат съм с неговата схема, но тук има друг отбор и други футболисти. За мен най-важното е да направим добър колектив. Амбициозен съм и не искам да си поставям бариери. Ако отборът върви добре, се надявам и аз да вкарвам голове. Целите ми съвпадат с тези на Левски и не се плаша от работа. Няма да видите щадене от мен", обеща новото попълнение на Левски Алекс Колев.

 

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес