Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Треньорът на Пафос се закани на ЦСКА 1948: Решени сме да спечелим и да се класираме

14 август 2024, 13:10 часа • 519 прочитания

Треньорът на кипърския Пафос Хуан Карлос Карседо се закани на ЦСКА 1948 преди реванша между двата тима от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Специалистът заяви, че неговият тим е решен да спечели предстоящия двубой и да се класира за плейофите на надпреварата.

Както е известно, ЦСКА 1948 взе крехък аванс в първия мач с Пафос и сега се надява на добър резултат в Кипър, за да продължи напред. Хуан Карлос Карседо обаче е категоричен, че отборът му е готов да обърка сметките на българския тим.

„Убеден съм, че ще успеем“

ЦСКА 1948 Бирсент Карагарен

„Решени сме да спечелим и да се класираме. Разбираме колко е важно за отбора, за играчите, за нас и за феновете. Убеден съм, че можем да продължим въпреки поражението миналата седмица. Работихме много през последните дни и подобрихме някои неща“.

„И както казах и преди, убеден съм, че ще успеем. Част от темите, които анализирахме и работим всеки ден в тренировките, са за концентрацията. Независимо дали е в атака или защита. Има някои моменти, в които се вижда отчетливо и това е нещото, върху което се стремим да работим“, заяви наставникът на кипърския тим.

Снощи пък ЦСКА 1948 обяви привличането на хърватски талант.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес