Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Треньорът на Лудогорец: Имаме много голямо уважение към Андерлехт, но всичко зависи от нас (ВИДЕО)

23 октомври 2024, 22:34 часа • 377 прочитания

Старши треньорът на Лудогорец Игор Йовичевич, даде брифинг преди двубоя с Андерлехт в Лига Европа. Хърватският специалист заяви, че "орлите" имат голямо уважение към съперника, но всичко зависи от тях. Наставникът на разградчани изрази готовност за всякакъв сценарий по време на срещата.

Лудогорец е готов за всякакъв сценарий срещу Андерлехт

„Атмосферата е позитивна. Имахме малко време, основно възстановявахме играчите си. Няма как да имаш много интензивен процес, но имаш възможност за разговори с играчите, гледане на видео и мисля, че сме готови. Имаме много голямо уважение към Андерлехт, но всичко зависи от нас“, заяви Йовичевич.

ОЩЕ: Какви печалби е постигнал Лудогорец от участието си в Лига Европа?

ВАР-ът на Actualno

"Задачата ни е да се защитаваме добре."

„Всеки мач е различен, знаем, че последните две години им е добър период. Задачата ни е да се защитаваме добре. Още в началото казах, че срещаме сериозен отбор. Ние трябва да сме фокусирани върху нашия план и да предизвикаме късмета си“, смята той.

Треньорът е наясно с титулярите

“Искаме да спечелим мача. Затова сме тук, но в 90 минути всичко може да се случи, така че трябва да сме готови за всички сценарии в срещата. Просто трябва да сме конкурентни на другия отбор. Може да се наложи да страдаме. Имам идея за стартовата 11-ка. Всички тренираха добре и всеки заслужава да е на терена. Важно е не само титулярните 11, а и тези от пейката, целият колектив е важен“, завърши треньорът на Лудогорец.

ОЩЕ: Голямата звезда на Лудогорец "легна под ножа", ще отсъства около месец

 

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес