Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Треньорът на Локо София: Вкарват ни нелепи голове, срещу Черно море ще играем за победа (ВИДЕО)

29 септември 2023, 00:05 часа
Реклама

Старши треньорът на Локомотив София Данило Дончич коментира поражението на "железничарите" от ЦСКА в столичен сблъсък от междинния 11-и кръг на efbet Лига. Специалистът акцентира върху грешките в защита на отбора си и се закани на непобедения до момента Черно море.

За нелепите грешки на Локо София

"И миналия мач, и днес, се опитахме да вземем нещо. Мисля, че играхме добре. Нелепо пак допуснахме първия гол, от рикошет стана грешка на нашата защита. Нормално е, че на почивката момчетата бяха малко разочаровани, защото играха добре. Мисля, че затворихме ЦСКА, нямаха много положения. Разбрахме се през второто да играем футбол, по-отворено и да се опитаме да вкараме гол", започна Дончич за загубата от ЦСКА.

ОЩЕ: Ел Маестро заговори на български и отсече: На "Армията" е доста турбулентно (ВИДЕО)

ЦСКА Локо София

Кое е успех според Дончич

"Такива отбори понякога се отпускат. На "Армията" да направиш три чисти положения е направо успех. Имаме проблеми отзад, получаваме нелепи голове от индивидуални грешки. Това е футболът. Опитваме се да елиминираме тези грешки и да не получаваме такива голове вече", каза още наставникът на Локо София.

Закана към Черно море

"Ще се опитаме да играем по-нападателно, специално неделя срещу Черно море, играем вкъщи. Трябват ни точки. Всяка седмица играем по-добре. Знаете и сами, че когато няма добър резултат, няма и атмосфера. Има натиск. Не забравайте, че играхме с Лудогорец и ЦСКА, а ние бяхме в една ситуация, която не пожелавам на никого. Мисля, че се представихме добре. Срещу Черно море ще излезем за победа", завърши специалистът.

ГАЛЕРИЯ: Майкъл Естрада блести за ЦСКА при успех над Локо София

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес