Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Треньорът на Черноморец говори за голямата болка на футболен Бургас: Базата е неизползваема

28 октомври 2024, 17:51 часа • 391 прочитания

Старши треньорът на Черноморец Бургас Ангел Стойков даде своето мнение след загубата на "акулите" от Локомотив Пловдив във втория кръг от турнира за Купата на България. Специалистът остана доволен от възпитаниците си. Треньорът на морския тим коментира и темата с окаяното състояние на стадион "Черноморец".

Черноморец показа, че има място в професионалния футбол

"Всички сме наясно, че трудно можеше да стигнем до късен етап на турнира. Срещу много добър отбор като Локомотив (Пловдив) мисля, че получихме възможност за изява, и момчетата се представиха много добре, поздравявам футболистите и поздравявам Локомотив. Искаме да се събуди бургаската общественост и да покажем, че имаме място в професионалния футбол. Мисля, че го направихме", заяви Стойков след поражението на Черноморец от Локо Пловдив.

Черноморец

Базата на "акулите"

"Момчетата са подготвени добре физически, има какво да изчистваме тактически. Искам да благодарим на всички, които ни подкрепиха. Качествата на съоръжението позволява да има добър футбол. На нашата база се надявам скоро да започне ремонт и да придобие приятен за футбола вид. На този етап нямаме споразумение да играем мачове на “Лазур", който е частна собственост, обясни той.

Окаяното състояние на стадион "Черноморец"

"Това е голямата болка на футболен Бургас", отговори треньорът на "акулите" на въпрос за състоянието на стадион "Черноморец". "Тази база по една или друга причина не е използваема. Никакъв спорт не може да се развива там. Това е голям проблем за целия спорт в Бургас. Това са реалностите и трябва да се справим с тях”, завърши Ангел Стойков.

ОЩЕ: "Пас към миналото": Подвигът на сливенските войводи, които обезвредиха Стоичков, Костадинов и ЦСКА

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес