Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Треньорът на Берое след победата над Левски: Разбира се, че съм доволен, но...

25 октомври 2024, 21:28 часа • 588 прочитания

Старши треньорът на Берое Хосу Урибе беше изключително доволен от победата на заралии над Левски в двубой от 13-ия кръг на Първа лига. Испанският специалист призна, че "сините" са били по-добрият отбор през първото полувреме, и похвали своя вратар Артур Мота.

Заслужена похвала за вратаря Мота и признание от треньора на Берое

„Когато спечелиш мача и виждаш, че отборът се представя добре, разбира се, че съм доволен, но трябва да кажа, че през първото полувреме те стояха по-добре. През второто полувреме нещата се промениха и ние успяхме да реализираме“, заяви Урибе пред DIEMA SPORT след победата на Берое над Левски

❌ "Левски" загуби от "Берое" с 0:2 на стадион "Георги Аспарухов".

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Friday, October 25, 2024

„Вратарят ни беше един от хората, които успяха да запазят чиста мрежа, той се представи на добро ниво, както и защитниците, през второто полувреме успяхме да вкараме два гола, което беше най-доброто", отчете наставникът на Берое.

„Аз съм много доволен от играта, доволен съм от представянето ни в мачовете, ние не стояхме добре физически, както при Левски. Успяхме да спечелим два мача, а срещу Арда успяхме да вземем точка. Малко по малко работим и гледаме да надграждаме и да караме всеки от футболистите да се развива, завърши Хосу Урибе.

ОЩЕ: Станислав Генчев: Щях да дам дузпа за ЦСКА, но преди това и червен картон за Лиъм Купър

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес