Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Томов: Чочев да се стяга за европейска презентация

06 юли 2014, 12:25 часа • 6961 прочитания

Главният акционер в ЦСКА Александър Томов обяви, че до няколко дни младата звезда на тима Ивайло Чочев ще осъществи трансфер в голям европейски клуб. В момента ръководството на 31-кратните шампиони на България обмисля офертите на два големи европейски отбора за халфа.

"Не крия, че за Ивайло Чочев има оферти от два големи европейски отбора. Предполагам, че до няколко дни ще приключим преговорите. Не можем да го спрем. Ако е рекъл Господ, ще играе в силен европейски отбор. Той може да стане поредната голяма звезда на ЦСКА, който ще играе в чужбина. Ще бъда с отбора до последната контрола, дотогава ще решим. Моят съвет към Ивайло е да се стяга за европейска презентация", коментира Томов пред "Bulgaria On Air".

Той разкри, че интерес има и към вратаря на "червените" Райс М'Боли, който записа силно участие на Мондиал 2014.

"Има интерес и към Райс Мболи. Все още няма подписан договор", заяви Томов.

"Не ми се иска да разкривам трансферните ни цели. Трябва да приключим всички договори, да видим кой остава и кой напуска. Трябва да уважим и треньорските решения. Мога да кажа, че ще имаме няколко много силни попълнения в халфовата линия и в атака. През миналия сезон имахме трудности с централния нападател, сега точно там е концентрирано вниманието ни", допълни главният акционер.

Адриана Димитрова
Адриана Димитрова Отговорен редактор
Новините днес