Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Томислав Стипич: Не знам дали оставам в ЦСКА, но се надявам на нов шанс (ВИДЕО)

24 август 2024, 21:21 часа • 2507 прочитания

Наставникът на ЦСКА Томислав Стипич призна, че не знае дали ще продължи да води отбора до следващия мач срещу Ботев Пловдив. Неговият тим отстъпи на Арда Кърджали като гост и записа четвърта загуба в първите пет мача от новия сезон в efbet Лига.

В ЦСКА депресирани от представянето си

"Просто не бяхме достатъчно добри и днес. Явно има някакви причини, ще анализираме мача. Тъжен момент за нас, депресирани сме от представянето ни. Много лоша ситуация за целия ни клуб", започна Томислав Стипич пред камерата на Diema Sport.

Стипич дори не може да каже каква е причината за слабата игра

"Бяхме твърде бавни с топката и очевидно не играхме достатъчно смело. Очевидно нещо е сбъркано. В момента дори не мога да кажа каква е точната причина, за да изглеждаме така. Има огромно напрежение върху нас."

Томислав Стипич

Остава ли Томислав Стипич в ЦСКА? Отговорът на треньора

"Дали ще продължа да водя ЦСКА? Не знам, надявам се. Надявам се да имам тази възможност да се поправя. Аз искам да го направя, защото смятам, че можем да излезем заедно от тази ситуация. И може би тази седмица ще се опитаме да направим някои различни неща, за да изглеждаме по различен начин.

Стипич вярва, че може да изкара ЦСКА от кризата

Разбира се, че има начин да се излезе от това положение. Не съм бил поставен в такава ситуация - четири загуби в първите пет мача. Следващият ни мач е след шест дни - имаме кратък период да променим нещата и да опитаме нещо различно.

Не знам. Връзката е много важна. Аз съм треньора. Имам големи очаквания, имам много енергия в себе си. Нормално е феновете да не са доволни и съм сигурен, че те не са на 100 процента зад мен заради резултатите на отбора. Можем да излезем от тази ситуация само с победи", завърши Стипич.

Ето как ЦСКА претърпя тотален крах и срещу Арда (репортаж)

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес