Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Томаш: Няма как да има приповдигнато настроение, докато ЦСКА не е там, където трябва да бъде

20 септември 2024, 12:18 часа • 322 прочитания

Треньорът на ЦСКА Александър Томаш сподели, че в тима няма приповдигнато настроение след класическата победа над Локомотив София в предния кръг на Първа лига. Наставникът на „армейците“ говори застана пред медиите преди утрешния двубой с Берое.

Томаш бе категоричен, че няма как да има приповдигнато настроение, докато ЦСКА не е там, където трябва да бъде – на върха в класирането. Младият специалист допълни, че ако отборът му залага само на емоция, няма да има покритие на терена.

ОЩЕ: Учителят се завърна! Времето за игрички в ЦСКА изтече

„Не можеш да залагаш на психологически трикове“

ЦСКА Локомотив София Джонатан Линдсет Годуин Коялипу

„Ние сме в началото. Това е ЦСКА и са нормални неща. Не може една победа да вкара плам в нас. За нас шампионатът започна от последния мач с Локомотив. Предстои много работа от мен, от екипа ми и от футболистите. Няма приповдигнато настроение. Докато ЦСКА не е там, където трябва да бъде, няма как да има приповдигнатост“.

„Не можеш да залагаш на психологически трикове, без да показваш нищо на терена. Когато ги накараш да направят нещо и те го направят на терена и добият нужното самочувствие, то ще се случи. Ако залагаме само на емоция, няма да имаме покритие на терена. Искам от моя отбор да има нужното търпение, спокойствие, да бъде уверен на терена и да постигнем победа“, каза Томаш.

По-рано днес Джонатан Линдсет заяви, че Александър Томаш диша с ЦСКА.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес