Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тодор Янчев: Амбициран съм да се откъснем още от четвъртия (ВИДЕО)

12 април 2023, 13:13 часа • 1895 прочитания

Треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев говори пред медиите преди двубоя със Септември София. Той сподели, че е амбициран тимът му да се откъсне на още по-голяма разлика от четвъртия в класирането. Причината е, че в плейофите всеки може да победи всеки. Младият специалист също така призна, че двата клуба са били склонни мачът да бъде изместен за събота, вместо да се играе на Разпети петък, но в крайна сметка не е имало разбирателство между ръководните фактори.

Тодор Янчев също така не спести похвалите си за своя колега начело на Септември Светослав Петров, с когото играха заедно в ЦСКА. Той също така коментира и проблемите с контузени състезатели и най-вече тежката травма на Джонатан Перейра, който по думите му ще отсъства за дълъг период от време.

НА ЖИВО : ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ

Пресконференция на Тодор Янчев преди Септември - ЦСКА

Posted by ЦСКА 1948/ CSKA 1948 on Wednesday, April 12, 2023

„Поредният мач е на прага, имаме малко време да се подготвим за него и в петък сме на линия. Ще срещнем един млад и добре играещ отбор на Септември, който лично за мен има много добри и талантливи млади момчета. България играят предимно, което е похвално. Да, това е свят празник, още повече за всички християни е най-тъжният ден в историята. По принцип двата клуба бяха ок мачът да се измести за събота, но в крайна сметка нямаше разбиране между ръководните фактори“.

„Има доста мачове до края на редовния сезон и след това в плейофната част, където всеки може да загуби от всеки. Тези точки не трябва да ни успокояват. Аз съм амбициран да се откъснем още, за да си гарантираме и да дишаме по-спокойно. В плейофите всеки може да победи всеки и не ни успокоява 7-точкова разлика от четвъртия. Същевременно първите два отбора си водят значително пред нас, но ние си гледаме нашите цели“, каза Янчев.

 

 

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес