Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тити Папазов: Иво Ивков е достоен, убеден съм, че сам ще си тръгне

16 март 2023, 09:55 часа • 2799 прочитания

Един от големите деятели на Левски - Тити Папазов, коментира раздора в отношенията в ръководството на футболния клуб. Собственикът на "сините" Наско Сираков има търкания с изпълнителния директор Иво Ивков и старши треньора Станимир Стоилов. Тити вярва, че Ивков е причината за разрива в клуба, но е достоен човек и ще си тръгне сам.

"Аз съм от хората, които имат прекрасни отношения с Иво Ивков. Смятам, че за себе си е решил, че си тръгва. Такъв е моят прочит. На четири очи бих му казал моето мнение. Когато Наско ми се обади и ми каза, че мисли да го покани, аз бяха с две ръце „За“. Широко се коментираше, че Иво Ивков ще бъде предложението на Левски за президент на БФС. Казах на Наско, че това е най-доброто", каза Тити Папазов пред БНТ, цитиран от "Тема Спорт".

ОЩЕ: "Класическата лъжа" на Сираков се оказа "класическа истина"

"Къде се скъса, знам, но предпочитам да си остане между нас. Човек на честта съм и ще му кажа къде е сбъркал. Иво е достоен човек и съм убеден, че сам ще си тръгне. Неслучайно го казва преливащо като опитен адвокат. Усеща, че може би донякъде е сбъркал. Вярвам, че има силата да излезе и да направи силна пресконференция преди да си тръгне. Ако някой е сбъркал, си признава и всичко продължава. Ако реши да си тръгне, го прави с високо вдигната глава. Сигурен съм, че по думите Иво ще го направи така. Беше директор в много труден период – допускал е грешки, но направи и много добри неща", добави още той.

"Левски е на Наско Сираков и Мъри Стоилов, другите са производни. Историята им дава шанс да го направят за втори път. Двамата са си извоювали да бъдат горе на пиедестала, а другите да работят като пчелички", завърши Папазов, който е бивш член на Надзорния съвет на Левски, а освен това неофициално се води собственик на 35% от акциите на "сините", поверени му от Наско Сираков.

Какво още каза Тити Папазов за конфликта в Левски, четете в SportLive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес