Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Съпругата на Ивелин Попов "отговори с песен" на провокацията на Левски (СНИМКИ)

07 октомври 2024, 16:10 часа • 494 прочитания

По-рано днес от Левски направиха провокативен опит за маркетинг на гърба на бившия си футболист и юноша Ивелин Попов. В социалните си мрежи "сините" публикуваха снимки от мача с Ботев Пловдив от последния кръг на първенството, на които капитанът на "канарчетата" задържа Джавад Ел Джемили. Кадрите са придружени с текст "Продават се, Попе".

Левски продава фланелки на гърба на Ивелин Попов

Обръщението е с хиперлинк, който изпраща към сайта на клубния магазин на Левски. Последваха още снимки с единоборства между играчи на двата отбора, на които пишеше "Всеки иска фланелка на Левски" и "Не късай, купи си".

ОЩЕ: "Продават се, Попе!": Левски с провокативен опит за маркетинг (СНИМКИ)

Левски

Съпругата на Попето отговори на Левски

Не се забави отговорът на провокацията, но дойде от неочаквана страна - съпругата на Ивелин Попов - Елена Перишева бе първата, която адресира ситуацията. Тя препубликува снимката, качена по-рано то Левски, на която пише "Продават се, Попе". Върху нея Паришева пусна песента "Рана" на Меди, като текстът гласеше: "Откак те няма, отвори рана. След теб депресия ме хвана."

Елена Перишева

Ивелин Попов бе част от отбора на Левски преди да премине към редиците на Ботев Пловдив, като не се раздели с най-добри чувства с ръководството на столичния гранд. Преди дни треньорът на "сините" Станислав Генчев заяви, че Ботев не може да победи никого без Попов, на което Керкез отговори остро.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес