Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Съдбата на Младен Кръстаич е в ръцете на Изпълкома на БФС

11 септември 2023, 15:15 часа • 1343 прочитания

Изпълкомът на Българския футболен съюз ще вземе решение дали да остави Младен Кръстаич на поста национален селекционер. Това обяви техническият директор на футболната централа Георги Иванов – Гонзо. Той заяви, че ако зависи от него, ще остави Кръстаич на поста.

На дневен ред ли е оставката на Младен Кръстаич?

"Аз не съм адвокат на Младен Кръстаич, но как се очаква от него да поправи грешките им. В моите мисли на дневен ред не стои оставка на Младен Кръстаич. Има Изпълком, който ще реши, ако зависи от мен, аз ще оставя Младен", каза Гонзо.

Младен Кръстаич

Младен Кръстаич няма картбланш

"Никой треньор няма картбланш. В момента има напрежение към Младен Кръстаич. Не казвам, че не сме сбъркали някъде, но сме дали шанс на голям брой играчи", каза още Георги Иванов, който смята, че смяна на треньора няма да доведе до нищо ново.

"Дори да сменим треньора, какво ще направим? Пак ще започнем всичко отначало. Ще дойде новия треньор, който ще има друга визия и пак отначало. Когато Младен Кръстаич беше назначен, ние му поставихме цел да изгради национален отбор с млади играчи. Резултатите на това може да видим следващата година", заяви още Гонзо.

Критиките към Кръстаич се засилиха след загубите от Иран и Черна гора. След мача с черногорците Младен Кръстаич заяви, че съжалява заради момчетата.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес