Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стоичков: Ще има нов стадион! Ганчев направи чудеса, а "Армията" скоро ще блести

19 август 2024, 11:29 часа • 1082 прочитания

Кавалерът на "Златната топка" Христо Стоичков е уверен в изграждането на нов стадион „Българска армия“! Камата смята, че Гриша Ганчев е направил чудеса, за да извади всички разрешителни и да започне строителството, а съвсем скоро "Армията" ще се върне озарена от блясък, който няма да има равен в България.

"Армията" ще се върне озарена от блясък, който няма да има равен в България"

"Нов стадион ще има и се подписвам с две ръце. Гриша Ганчев направи чудеса, за да извади всички разрешителни и да започне строителството. Сегашното ръководство е гарантирало и пред мен, че проектът ще се сбъдне. Няма връщане назад! А как ще се казва стадионът? За мен винаги ще е „Българска армия", заяви Стоичков пред Боян Бойчев от "Труд".

ВАР-ът на Actualno

Стоичков се обърна към властимащите в България

"Затова си запазих поне десет чима от стария терен. Там проходих към големия футбол. Там вкарах първите си значими голове. Не се чудете, че се разплаках на последния мач през декември.  „Армията“ сега я няма, но скоро ще се върне озарена от блясък, който няма да има равен в България", допълни легендата.

"Държавата има голям грях към спорта и това е най-вече инфраструктурата. Никога не съм бил в политиката и няма да ме видите там. Но това не ми пречи да отправя призив към тези, които управляват държавата. Не забравяйте, че спортът обединява! Не забравяйте, че всички бяхте на улицата по време на великото американско лято! Не забравяйте, че здравето на децата ни е свързано със спорта! Не забравяйте, че почти нямаме стадиони и зали! Нека спортът стане държавна политика, за да имаме основание да се радваме на нашите деца и внуци", обърна се Камата към властимащите.

ОЩЕ: Христо Стоичков: Георги Иванов има добри виждания за бъдещето си като президент на БФС

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес