Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стоичков: Гонзо е мъжко момче, започна промените! Илиан може да изведе България на Световно!

14 септември 2024, 21:34 часа • 6865 прочитания

Най-успешният футболист на България Христо Стоичков изказа мнение за новия президент на Българския футболен съюз Георги Иванов – Гонзо, както и за селекционера на националния отбор Илиан Илиев. Камата се застъпи и за двамата, като смята, че работят в добра посока за развитието на българския футбол.

Стоичков похвали Гонзо

"Георги е едно мъжко момче. Видяхте, че започна промените от съдийството. Крайно време беше да се отделят тези чуждестранни в кавички анонимници", заяви Камата в Бургас, където даде старт на турнир по минифутбол за деца и раздаваше автографи на фенове, извили опашка за него.

Христо Стоичков

Камата вярва, че Илиан Илиев ще класира България на Мондиал 2026

Що се отнася до Илиан Илиев, Стоичков е на мнение, че селекционерът може да класира българския тим на Световното първенство в САЩ след две години. "Аз мисля че Илиан има едно голямо качество, че обича много младите футболисти. На Илиан Илиан му се отдава големият шанс да бъде на световно първенство."

"Аз вярвам на тези момчета. Илиан е едно момче, което се грижи за футбола. Виждате във Варна, какво прави с млади футболисти, как ги налага, не го е страх и това е правилният път", добави още Христо Стоичков.

Ето и каква е "рецептата" на Стоичков, за да може България отново да играе на световно първенство.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес