Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стипич: В момента ЦСКА не може да се бори за титлата

30 юни 2024, 22:30 часа

Новият старши треньор на ЦСКА Томислав Стипич смята, че точно в този момент "армейците" не могат да предявяват претенции за титла в Първа лига. Според хърватина с германски паспорт са нужни 4-5 мача за по-обосновани предположения относно крайното класиране на "червените".

Реклама

Засега Стипич отписа ЦСКА от борбата за титлата в Първа лига

„Точно в този момент ние не сме конкурентноспособни за титлата. Просто не сме в ситуация, в която може да предявяваме претенции за нея. Понастоящем освен нас има още 3-4 сериозни отбора, които са на нашето ниво. Трябва да изчакаме края на трансферния прозорец, началото на сезона и след 4-5 мача може отново да разговаряме и да видим докъде сме стигнали", заяви Стипич в интервю за колегите от "Тема Спорт".

ОЩЕ: Най-накрая: Треньорът на ЦСКА обяви раздялата с несериозен защитник, каза кога чака новите

ВАР-ът на Actualno

Целта остава същата пред новия треньор на "червените"

"Тогава може да кажем по-реално какви ще са крайните ни позиции в първенството. Да приемеш реалността е трудно нещо, но в момента искам да бъде реалист. Трябва да направим правилните стъпки, да вземем правилните решения, за да я променим. Всички знаете защо дойдох в България – да напиша история заедно с хората, които ми гласуваха доверие, и целта си остава същата“, коментира специалистът.

ОЩЕ: ЦСКА на Стипич не познава загубата, „червените“ записаха трета победа в контролите

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес