Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стипич разкри какво се случва с Юга и Турицов и отсече: Не съм фокусник (ВИДЕО)

22 юни 2024, 14:51 часа
Реклама

Новият старши треньор на ЦСКА Томислав Стипич даде своето мнение след победата на "червените" над Беласица в първа контрола от лятната подготовка. Специалистът разкри какво се случва с Амос Юга и Иван Турицов. Хърватинът с германски паспорт остана доволен от възпитаниците си, но отбеляза, че не е фокусник и няма как всичко да се случи веднага.

Реклама

Стипич остана доволен от ЦСКА срещу Беласица

"Доволен съм, видяхте как играха младите и по-опитните играчи, щастлив съм за момента от показаното. Не е подходящ момент да говорим за отделни футболисти, важен е колективът. Видяхте в лицето на Чорбаджийски един млад играч, който взе и капитанската лента. Трябва да изтъкнем силата на нашия отбор, а не на отделните играчи", заяви Стипич след победата на ЦСКА над Беласица.

"Армейците" можеха и по-добре

"Може да се очаква повече от играта. Играчите показа много енергия и желания. Футболистите спазваха указанията. Не ме разбирайте погрешно – треньорът не е фокусник, не може веднага да се случат нещата. Предстои ни лагер в Банско, резултатите ще се видят", продължи специалистът.

ОЩЕ: Официално: "Сигурен нов" в ЦСКА премина в друг клуб от Първа лига (СНИМКА) 

ВАР-ът на Actualno

Амос Юга пристига скоро в България

"На 25-и юни ще се присъедини към нас Амос Юга. Изказвам благодарност към хората, които приготвиха терена. В клуба има строго разпределена йерархия. За преговори на договори и привличане на нови играчи се занимава спортният директор. Ако има нещо, ако Турицов или останалите играчи, ще получите информация на официалния сайт", добави наставникът на ЦСКА.

Ще остане ли Иван Турицов в ЦСКА?

"Няма как да не искам Турицов, той е национал на България, в разцвета на силите си. Играе добре с топката, може да се поработи, но нашата официална цел е да се фокусираме върху подготовката на отбора като цяло. Към голям клуб като ЦСКА е нормално да има спекулации. Няма нищо официално, но да кажем, че това, което има е в публичното пространство, е един коктейл от истина и неща, които предстоят да се случат", завърши Томислав Стипич.

ОЩЕ: Нов удар по ЦСКА: Лудогорец представи любимец на „червената“ публика

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес