Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стипич: Лудогорец има своите слабости, ще се опитаме да върнем славата на ЦСКА (ВИДЕО)

19 юли 2024, 11:59 часа • 658 прочитания

Старши треньорът на ЦСКА Томислав Стипич даде пресконференция преди първия мач за сезона в efbet Лига на "червените" срещу Лудогорец. Специалистът смята, че разградчани имат своите слабости, и очаква позитивен резултат. Хърватинът с германски паспорт ще работи върху това да върне славата на "армейския" клуб.

Стипич очаква позитивен резултат за ЦСКА срещу Лудогорец

"Дойдох тук с голямо желание и любопитство. Стартирахме подготовката доста успешно. Смятам че можем да започнем борбата за точките в първенството. Това е ново начало за всички нас. Уважавам традициите и историята, но влизаме с увереност в този мач. Вярвам, че можем да изиграем много добър мач и очаквам позитивен резултат", заяви Стипич за предстоящия мач с Лудогорец.

ОЩЕ: Трансферна цел на ЦСКА се отдалечава, поема на юг от България

Лудогорец има слаби страни

"Лудогорец вече имат опит в мачовете под напрежение. Това е предимство за тях. Всеки отбор има слаби страни. Те показаха, че са способни да изпадат в неприятни ситуации и работим върху това как да се възползваме от това", допълни той.

ВАР-ът на Actualno

В ЦСКА искат да върнат славата на клуба

"Знам в кой клуб съм дошъл. Знам какви очаквания има, каква слава и традиции има. Опитвам се да не влизам в суперлативи. Моята цел е да съм моста между миналото и бъдещето. Знам, че ръководството работи усилено върху това да ми се дадат условия да постигна високите цели, които имам пред себе си. Ще се опитаме да върнем славата на клуба. Това е нещо, което трябва да направим", каза още треньорът на ЦСКА.

Какви играчи иска Стипич в ЦСКА?

"Имаме разработени конкретни профили на играчи, които търсим. Бързи, различни състезатели, които могат да играят 1 на 1 на малки пространства. Другото, разбира се, е играч, който може да вкарва голове. Марселино Кареасо е здрав. Налага се да му се направи още един тест, но смятам, че той ще може да играе срещу Лудогорец. Няма разговори с други играчи относно напускането им. Асен Дончев играе като десен бек на позицията имаме двама състезатели - Иван Турицов и Тибо Вион и нямаше как да се пребори за титулярното място", завърши Томислав Стипич.

ОЩЕ: Томислав Стипич избра капитан на ЦСКА

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес