Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Станислав Генчев се срещна с фенове на Левски и призова за обединение

14 август 2024, 17:20 часа • 617 прочитания

Треньорът на Левски Станислав Генчев говори пред медиите след днешната му среща с фенове на тима. Наставникът на „сините“ сподели, че всичко е преминало отлично и призова за обединение на всички свързани с българския гранд. Освен Генчев на срещата присъстваха и неговите помощници Живко Миланов и Дарко Тасевски.

Срещата между феновете и Станислав Генчев бе инициирана от Националния клуб на привържениците на Левски. След нея треньорът на „сините“ заяви, че трябва по-често да се правят подобни мероприятия, тъй като запалянковците заслужават да знаят какво се случва в отбора.

Как премина срещата?

Фенове на Левски

„Такива срещи са много лесни, когато отборът побеждава и е на първо място. Хората изразиха подкрепата си към нас, доверието в работата, която вършим. Казаха, че са доволни от резултатите до момента, да продължаваме в същия дух. Ние от своя страна отговорихме на въпроси, които бяха зададени - Какво се случва в отбора, какво предстои оттук нататък? В много добър тон и настроение премина“.

„Домакините ни поканиха тук. Тяхна е инициативата. По принцип ние сме решили да посетим доста фенклубове, защото комуникацията между треньорско ръководство и фенове е много важна и все пак те са нашият 12-ти играч. Трябва да правим такива срещи, за да могат от първо лице да знаят какво се случва в отбора“.

Феновете подкрепят Генчев и отбора

Фенове на Левски

„Аз им казах и на тях - мен не ме интересува кой с кого какви противоречия има. За нас е важно отборът да е добре. Ние отговаряме за спортно-техническата част. Искаме да има обединение между феновете, както има в момента. Няма по-голямо удоволствие за футболисти и треньори стадионът ни е да пълен. Това казаха и феновете - какво имаме ние към ръководството вас не ви засяга. Ние подкрепяме вас като треньор и отбор. Искаме отборът да играе така, както играе до момента. Имате пълната ни подкрепа“, каза Станислав Генчев.

По-рано днес стана ясно, че Лудогорец няма да иска отлагане на дербито с Левски, а мачът ще се състои по програма.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес