Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Станислав Генчев: ЦСКА е облагодетелстван от отлагането на дербито с Левски

08 септември 2024, 14:24 часа • 1830 прочитания

Наставникът на Левски Станислав Генчев смята, че ЦСКА е облагодетелстван от това, че дербито между двата тима се отлага напред във времето. Причината е, че в момента "сините" се намират в много добра форма, докато "червените" са в серия от лоши резултати.

ЦСКА е облагодетелстван, но Левски не смята да се оплаква

"Със сигурност е много по-добре за ЦСКА, че има промяна в програмата. Резултатите на ЦСКА не отговарят на класата, която имат. Имат достатъчно време да се подготвят новите им футболисти и треньор. Това облагодетелства, но ние не се оплакваме", каза Генчев пред БНТ.

Припомняме, че дербито между Левски и ЦСКА се отложи за октомври. В момента "сините" са лидери в класирането с 16 точки, докато "червените" са на предпоследното 15-о място с едва 3 точки. ЦСКА има само една победа в първите си шест мача.

Станислав Генчев

Какви са целите пред Левски при Станислав Генчев?

Генчев остава фокусиран върху крайните цели в Левски. "Нашата цел е да се борим за титла и купа. Има неща, които трябва да подобрим в играта и работим в тази насока. Трябва да се концентрираме върху това, което правим ние."

"Не трябва да се концентрираме върху мнения и външна намеса. Смятам, че възможностите да се борим за титла са напълно реални", добави още треньорът. И заяви: "Моята работа е да върна отбора на мястото, което заслужава."

След последната контрола Станислав Генчев получи нови главоболия, след като основен играч на Левски се контузи.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес