Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Собственикът на Спартак Варна слага прът в колелата на ЦСКА

26 август 2024, 17:57 часа • 1653 прочитания

Собственикът на Спартак Варна Павлин Николов няма никакво намерение да пусне треньора на тима Александър Томаш в ЦСКА. По този начин бизнесменът ще сложи прът в колелата на „червените“ в търсенето им на нов наставник. Босът на „соколите“ говори пред колегите от „Спортал“.

Както е известно, шефовете на ЦСКА усилено търсят нов треньор, който да замени Томислав Стипич. По-рано днес се появиха информациите, че „армейците“ са се договорили с наставника на Спартак Варна. Павлин Николов обаче е категоричен, че няма да даде разрешение столичани да вземат Александър Томаш – без значение дали „сините“ ще получат неустойка за това.

„Ние не се продаваме, Томаш няма да ходи никъде“

Спартак Варна

„ЦСКА е сериозен клуб със сериозно ръководство. Сигурен съм, че ще постигнат успехи. Ако правят нещо, първо ще разговарят с мен, а аз няма да дам разрешение да вземат Александър Томаш. Той е добър треньор и остава в Спартак“.

„Има много специалисти и нека ЦСКА се насочи към някой друг. Ние не се продаваме. Смятам, че нещата не се правят така - в седмия кръг да ни искат треньора. Томаш няма да ходи никъде нито преди, нито след мача с Левски. Всеки може да пише каквото си иска, но това е истината към този момент“, изригна Павлин Николов.

По-рано днес стана ясно, че в ЦСКА се готвят да представят трима нови футболисти до дни.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес