Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След загубата от Лудогорец: Генчев каза за какво съжалява и заплаши с ново мощно дуо (ВИДЕО)

18 август 2024, 00:12 часа • 19625 прочитания

Старши треньорът на ЛевскиСтанислав Генчев, даде своето мнение след загубата на "сините" от Лудогорец в дербито от петия кръг на Първа лига. Специалистът посочи причините за поражението и призна за какво най-много съжалява. Според него Алекс Колев и Мустафа Сангаре ще стават все по-опасни за противниковите защитници.

"Това не бе най-добрият ни мач": Генчев след загубата от Лудогорец

„Едва ли има фен на Левски, който е щастлив, че загубихме. Това не бе най-добрият ни мач. Бяхме плахи през първото полувреме. Последните минути на първата част показахме какво можем и започнахме добре втората част. Тогава беше добър момент да вкараме гол, защото имахме чисти положения пред Алекс Колев и Алдаир. Получи се нервен двубой без добри ситуации“, започна Генчев след поражението на Левски от Лудогорец.

ВАР-ът на Actualno

Левски ще играе атакуващо независимо от съперника

„Идваме тук и играем по този начин. Не ме интересува срещу кого играем, искаме да показваме нашия си стил, да играем офанзивен футбол и да вкарваме голове. Имаме нужните изпълнители да отбележим гол. Най-много съжалявам, че не отбелязахме. От първата до 90-ата минута трябваше да запазим концентрация. Лудогорец има класни изпълнители, като има дадеш няколко ситуации, ще ти вкарат гол. Трябва да бъдем концентрирани докрай и в нападение, и в защита“, отбеляза той.

Сангаре и Колев ще стават все по-опасни

„Аз съм доволен от Мустафа Сангаре и Алекс Колев. Колкото повече време играят заедно, толкова повече ще им се подобри синхрона. От нататък ще се подобрява техния синхрон и ще стават още по-опасни за противниковите отбрани. Захари Сираков за 3 дни не може да направи сериозни проблеми. Лудогорец трудно ще направи два слаби мача. Единствено съжалявам, че не отбелязахме гол, на никого не му е приятно да губи. Има грешки, които допуснахме и трябва да изчистим. Трябва да се подготвим по най-добрия начин за мача с Хебър“, завърши Станислав Генчев.

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: ЦСКА пак се издъни! Славия се оказа прекалено силен тим за "армейците" (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес