Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След остра реакция на феновете: БФС направи изключение за Левски

09 февруари 2023, 17:15 часа • 2154 прочитания

Българският футболен съюз обяви, че променя началния час на двубоя на Левски срещу Черно море тази събота. Срещата трябваше да се проведе от 17:30 часа, но сега от футболната централа променят началния час на 12:30

Решението идва след остра реакция на НКП на Левски, откъдето призоваха БФС да сменят началния час. От централата изтъкват, че решението е взето заради тежките метеорологични условия в страната и с цел осигуряване максимално добри условия на привържениците.

Ето какво съобщиха от БФС:

"Предвид тежките метеорологични условия в страната през последните дни и с цел осигуряване на максимално добри условия за привържениците, съвместна експертна група от БФС, ПФЛ и Нова Броудкастинг Груп отправи предложение към Спортно-техническата комисия за промяна в началния час на двубоя от XІX кръг на ППЛ между отборите на Левски и Черно море.

 В резултат на това бе взето решение по изключение срещата да се състои от 12:30 ч. на 11 февруари (събота) на ст. „Ивайло“ във Велико Търново. Останалите дати и часове на двубоите от кръга в ППЛ остават непроменени."

ОЩЕ: Левски "върза" български играч за дълго

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес