Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След като не намери нов клуб: ЦСКА 1948 обяви завръщането на бранител

03 септември 2024, 16:27 часа • 803 прочитания

Столичният тим ЦСКА 1948 обяви завръщането на бранителя Джонатан Перейра в клуба. Крайният защитник се раздели с "червените" след края на миналия сезон, тъй като договорът му изтече, но така и не успя да си намери нов отбор. Той ще се конкурира със Стив Фуртадо, а може да действа и отляво, където със сериозна контузия е Симеон Василев и единствена опция е Том Рапнуи.

Джонатан Перейра отново в ЦСКА 1948 

През последните шест години бранителят играе в българския елит. Той е юноша на Гояс, а в кариерата представя още отборите Тупи, Стал Камианске, Ботев Пловдив и Берое. От 2022 година е част от редиците на ЦСКА 1948. До момента бразилецът има 33 изиграни мача с червената фланелка, в които допринесе с един гол и четири асистенции.

Вчера "червените" привлякоха и младежкия национал на България Симеон Александров, а в края на миналия месец клубът обяви младежкия национал на Република Северна Македония Стефан Ристовски. По-рано днес от клуба официално обявиха пристигането на още един входящ трансфер. Бразилското крило Дуду Хатамото ще играе за ЦСКА 1948, след бе привлечен от португалската втора дивизия със свободен трансфер.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес